У Львові місцева жителька «вигнала» з ресторану всіх відвідувачів

Новини 07 Лютого, 2019 66

Ілюстрація: "Варта-1"

У Львові сьогодні, 7 лютого, здійснювалася евакуація працівників та відвідувачів ресторану «Старгород» після надходження повідомлення про замінування закладу.

Як повідомили у департаменті з питань  цивільного захисту Львівської ОДА, 7 лютого, близько 02:00, на телефон служби 102 зателефонувала невідома жінка, яка повідомила про замінування ресторану “Старгород” на вул. Римлянина, 1  у Львові.

На місці події працювали підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова.

ід час перевірки приміщень закладу було виведено персонал та відвідувачів у кількості 45 осіб.

О 03:15 год. 7 лютого обстеження приміщень та прилеглої території було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, особу жінки, котра надала повідомлення про замінування – встановлено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

«Особу жінки, котра надала повідомлення встановлено – нею виявилась 34-річна львів’янка. За її словами, про замінування ресторану вона довідалась із розмови  невідомих осіб. Поліцейські встановлюють обставини події», – повідомили у поліції.

Коментарі

Позначки: , , , ,