У Львові керівник секретаріату одного з комітетів ВР побив патрульного

Новини 27 Січня, 2019 73

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Юрій Сорочик побив співробітника Патрульної поліції.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст, член поліцейської комісії Патрульної поліції Львівської області, голова Поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Львівській області Вікторія Балицька, – передає УНІАН.

Як зазначається у дописі Балицької, інцидент стався 26 січня близько 22.00 на кільцевій дорозі Львова.

Скриншот/Facebook

За її словами, патрульні зупинили автомобіль BMW X5, бо він рухався без увімкнених фар ближнього світла, за кермом автівки була жінка, у салоні – її чоловік. «За інформацією джерела, пасажир почав агресивно себе вести, ображати патрульних, а згодом вдарив одного із них кулаком в обличчя. З‘ясувалося, що агресивний пасажир Юрій Сорочик є керівником секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції», – поінформувала Балицька і додала, що Сорочика затримали і доставили у відділ поліції.

Водночас, за її словами, постраждалий патрульний із підозрою на черепно-мозкову травму звернувся до лікарів. «Держслужбовець теж відвідував травмпункт із забоями. Він стверджував, що його побили поліцейські. Припускаю, забої отримав під час затримання», – зазначила Балицька.

Вона додала, що на жінку-водія BMW X5 склали протокол про адміністративне порушення.

У Патрульній поліції Львівщини і ГУ Нацполіції у Львівській області інцидент не коментують.

 

Коментарі

Позначки: ,