У Львові громадському активісту підкинули в автомобіль гранату

Новини 23 Червня, 2018 62

Фото Facebook Ігор Зінкевич

У Львові невідомі пошкодили іномарку громадського активіста.

Як повідомляє на своїй сторінці у  Facebook координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «23 червня, о 10.00, в автомобілі Audi A6  припаркованому біля будинку на вул. Героїв УПА, 38  у Львові розбите заднє вікно з правої сторони від водійського сидіння (багажника), а у багажнику знаходиться предмет схожий на ручну гранату – РГД 5. Власник автомобіля  засновник громадської організації «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський».

У дописі зазначається, що на місці події працює слідчо-оперативна група Франківського ВП ГУНП у Львівській області, вибухотехніки, кінологи.

«Наразі, об’їзд вулиці по площі Липневій в зв’язку з роботою вибухотехників», – повідомляє Зінкевич.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  23 червня, близько 09.45, на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 32-річного львів’янина, про те, що невідома особа пошкодила вікно в його автомобілі Audi A6 припаркованому біля будинку на вул. Героїв УПА. У багажному відділенні салону заявник виявив предмет, схожий на гранату РГД-5.

На місце події працює слідчо-оперативна група, кінолог та вибухотехніки. Підозрілий предмет вилучено та скеровано на експертизу.

Працівники поліції встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото Facebook Ігор Зінкевич

 

 

Коментарі

Позначки: , ,