У Львові грабіжник втікаючи від копів, видерся на ялинку (ФОТО)

Новини 07 Листопада, 2018 102

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Молодики вночі напали на перехожого біля залізничного вокзалу

У Львові втікаючи від патрульних, зловмисник заліз на дерево.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, вночі, 7 листопада, під час патрулювання в Залізничному районі міста Львова, інспектори  отримали інформацію, що біля головного залізничного вокзалу трапився розбій. Троє чоловіків напали на заявника та забрали в нього  100 доларів США та 200 злотих. Також, потерпілий розповів, що в одного з них був пістолет, яким йому погрожували.

Як зазначається у повідомленні, екіпажі патрульної поліції почали перевіряти територію навколо місця події та обстежувати прилеглі вулиці. Патрульний виявив трьох чоловіків, які підходили по орієнтуванню. Коли вони побачили службовий автомобіль поліції то почали втікати. Одного з них наздогнали, ним виявився 31-річний мешканець іншої області. При собі у нього були гроші, які ймовірно належать потерпілому.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

«Інший екіпаж поліції продовжив пошуки ще двох зловмисників. Неподалік, на вулиці Городоцькій, патрульні побачили чоловіка, який виліз на дерево та спробував заховатися за гілками. Його попросили злізти. 27-річний громадянин іншої області підходив під опис, який надав заявник. Згодом, патрульні виявили третього втікача – 24-річного мешканця Львівської області. Один із затриманих виявився в розшуку за шахрайство Потерпілий впізнав всіх трьох та підтвердив, що саме вони напали на нього. Справу передали слідчим Залізничного відділу поліції», – зазначається у повідомленні.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

 

Коментарі

Позначки: , , ,