У Львові більше півтори тисячі представників зберуться на Форумі першої молодіжної столиці України

Новини 04 Вересня, 2018 130

Брифінг щодо проведення Всеукраїнського форуму Молодіжної столиці України. Фото: прес-служба Львівської ОДА

Участь у відкритті візьме Міністр молоді та спорту Ігор Жданов

У Львові 6 – 7 вересня відбудеться Форум першої Молодіжної столиці України, що об`єднає молодь з усіх регіонів країни та сприятиме обміну досвідом, розвитку молодіжного потенціалу та активізації співпраці між представниками органів влади, місцевого самоврядування та молоді.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 4 вересня, відбувся брифінг щодо проведення Всеукраїнського форуму Молодіжної столиці України 2018.

Під час брифінгу спікери розповіли про фінальний етап підготовки Форуму.

«Зі 100 відсотків усіх зареєстрованих учасників на Форум, майже 45 відсотків – мешканці Львівської області. Відтак, розуміємо, що нам буде куди рухатися в напрацюванні спільних питань чи вирішенні проблемних моментів у молодіжній політиці Львівщини. Важливо також те, що у програмі форуму Молодіжної столиці однією із наскрізних тем є працевлаштування молоді. Для нас це є особливо значимим, адже Львівська обласна державна адміністрація в останні місяці співпрацює з Міністерством молоді та спорту України у напрямку напрацювання проекту Національного плану дій з питань зайнятості молоді», – зазначила провідний спеціаліст відділу молодіжної політики Львівської ОДА Ірина Полєтуха.

Також вона наголосила на тому, що на участь в офіційному відкритті візьме Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Організатори та партнери Форуму – Міністерство молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація, КУ Інститут міста, ПЛАСТ, AISEC, Національна молодіжна рада України, Студентська рада Львова.

Форум Молодіжної столиці України відбудеться 6-7 вересня і його відвідувачами стануть 1500 осіб з різних областей України.

 

Коментарі

Позначки: , , ,