У Львові батько з сином підпалили багатоповерхівку (ВІДЕО)

Новини 14 Лютого, 2019 183

Скриншот відео

У Львові вогнеборці під час пожежі в квартирі багатоповерхівки врятували 7 осіб з них 1 дитина.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 13 лютого о 18:38  надійшло повідомлення про пожежу в будинку на вул. В. Великого, 61.

Пожежа виникла на першому поверсі та супроводжувалась значним задимленням, через що сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами горіння. Не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі.

Через щільне задимлення сходової клітки мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання, то ж рятувальниками окрім гасіння пожежі довелось ще проводити евакуацію людей на свіже повітря.

«Вогнеборцями врятовано із задимлених квартир 7 осіб, з них 1 дитина, та виведено 15 осіб. Власник квартири, де виникла пожежа – 63-річний чоловік та його 40-річний син, на момент пожежі перебували дома в стані алкогольного сп’яніння. Їх госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню», – зазначається у повідомленні.

О 18:53 пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м., пошкоджено речі домашнього вжитку та оздоблення квартири на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 17 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

Відео: ДСНС

 

Коментарі

Позначки: , ,