У Львові батькам прочитають лекцію про те, як розповісти дітям про секс

Новини 18 Вересня, 2019 817

Діти

Головний культурний фестиваль країни — це щорічна порція корисних знань. Чимало подій 26 BookForum присвячено вихованню і комунікації з дітьми. Ми зібрали 7 лекцій, дискусій і майстер-класів, теми яких стануть у пригоді і молодим, і досвідченим мамам і татам. Про це інформує прес-служба Форуму видавців.

Як розповісти дітям про дорослішання 

Про що і як говорити з дітьми, розповідаючи про зміни в організмі? У своїх книжках пояснює іспанська письменниця, лікарка-педіатр Моніка Пейткс. Під час презентації на 26 BookForum лекцію про дозрівання дівчаток та хлопчиків прочитає психотерапевтка Ірина Зубрицька. Подія відбудеться 19 вересня в обласній бібліотеці для дітей.

Малечі про інтимні речі

Ще одна лекція на тему дорослішання. Секс-педагог Юлія Ярмоленко розповість батькам, як краще розповідати і пояснювати дітям про все, що стосується гігієни, дорослішання, безпеки та особистих кордонів. Презентація її книжки «Малечі про інтимні речі» відбудеться 19 вересня у бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука.

Теревені про важливе

Львівська освітня фундація до 26 BookForum готує низку подій. Одна з них — воркшоп, базований на досвіді альтернативної школи БеркоШко про те, як говорити з дітьми про важливе. Подія відбудеться 21 вересня у готелі «Львів».

Тату, почитай мені

Як батькам зацікавити дітей і прищепити їм любов до читання, відвідувачі 26 BookForum дізнаються з бесіди з психологинею під час інтерактиву від Фонду ООН у галузі народонаселення UNFPA. Подія відбудеться 21 вересня у Палаці мистецтв.

Як пояснити дитині різні прояви любові

Майстер-клас від письменників Геннадія Меламеда і Єви Сольської навчить батьків говорити з дітьми про любов у різних її проявах і пояснювати кожен. Подія відбудеться 21 вересня в обласній бібліотеці для дітей.

Відверто про відповідальне татівство

Володимир Єрмоленко, Вадим Карп’як, Юрій Завадський, Дмитро Лазуткін, Артем Чапай та Юрко Прохасько творитимуть на 26 BookForum татопростір. На усіх, хто завітає на їхню дискусію, чекає відверта розмова про відповідальне татівство. Подія відбудеться 21 вересня у Палаці мистецтв.

Як бути успішним, не травмуючи власних дітей

У нашому суспільстві панує культ успіху. Ми прагнемо кар‘єрних досягнень та самореалізації. Та чи не позначається це прагнення на наших дітях? Чи щасливі діти суперуспішних батьків? І як зробити так, щоб ваш успіх мав лише позитивний вплив на дітей? На 26 BookForum розповість психотерапевт Володимир Станчишин з нагоди виходу книжки Ліси Бренон-Джобс «Малеча». Презентація відбудеться 22 вересня у Палаці мистецтв.

Обрати події за власним графіком і вподобаннями можна з програми 26 BookForum.

26 BookForum відбувається за підтримки Українського культурного фонду.

Організатор – Громадська організація «Форум видавців». Співорганізатори:
ДУ «Український інститут книги», Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, Українська бібліотечна асоціація.

Коментарі

Позначки: , ,