У львівському трамваї травмувався чоловік

Новини 31 Жовтня, 2017 174

Ілюстративне фото

Правоохоронці з’ясовують, за яких обставин чоловік отримав тілесні ушкодження, опитують очевидців події та водія трамвая.

У львівському трамваї №7 напередодні, 30 жовтня, травмувався 56-річний чоловік. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області.

«У Шевченківський відділ поліції 30 жовтня надійшло повідомлення про те, що на кінцевій трамвайній зупинці, на вулиці Татарбунарській, травмовано 56-річного львів’янина. Постраждалого доставили в травмпункт з діагнозом: «закритий перелом нижньої третини лівої гомілки зі зміщенням», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясовують, за яких обставин чоловік отримав тілесні ушкодження, проводять опитування очевидців події та водія трамвая.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом).

Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Коментарі

Позначки: , ,