У Львівській ОДА запрацювала «гаряча» телефонна лінія з питань виборів

Новини 11 Грудня, 2018 49

Ілюстративне фото

У Львівській облдержадміністрації запрацювала «гаряча» телефонна лінія з питань виборів. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, що вже 23 грудня у чотирьох районах Львівської області, а саме: у Дрогобицькому, Перемишлянському, Пустомитівському і Радехівському – відбудуться перші місцеві вибори. Вони відбудуться у Радехівській та Бібрській міських, Меденицькій і Лопатинській селищних, а також у Зимновідській сільській об’єднаних територіальних громадах.

У зв’язку з цим, у Львівській облдержадміністрації в робочі дні з 9.00 до 18.00 год за номером: (032) 2-999-285 працюватиме «гаряча» телефонна лінія.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців облдержадміністрації Зоряни Павлів, зателефонувавши, виборці можуть повідомити про проблеми зі списками виборців, неотримання іменних запрошень, перешкоди у діяльності виборчих комісій, порушення виборчого законодавства, громадського порядку, надзвичайні ситуації тощо.

Нагадаємо, що загалом проголосувати на перших місцевих виборах 23 грудня 2018 року на території Львівщини зможуть виборці 72 населених пунктів. Це – понад 48,7 тис осіб. Усього ж у зазначених громадах буде обрано 130 депутатів і п’ятьох голів.

Коментарі

Позначки: ,