У Львівській ОДА відбулось чергове засідання робочої групи щодо підвищення рівня оплати праці

Новини 23 Листопада, 2018 98
Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський

У п’ятницю, 23 листопада, під головуванням першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського відбулося чергове засідання робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Відтак, суб’єктам підприємницької діяльності Перемишлянського району наголосили на недопущенню порушення законодавства про працю, використання праці неоформлених працівників, а також мінімізації заробітної плати та виплати її нижче мінімальної.

Нагадаємо, що робочі групи щодо детінізації економіки в частині легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення створені та діють у районах та містах обласного значення Львівської області та проводять зустрічі з суб’єктами господарювання, які допустили виплату заробітної плати нижче законодавством встановленого мінімуму, а також здійснюють роз’яснювальні заходи щодо необхідності виплати заробітної плати відповідно до норм трудового законодавства.

Додамо, що у всіх районах Львівської області регулярно проводять засідання районних комісій з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, на яких обговорюють питання підвищення заробітної плати та офіційного працевлаштування найманих працівників.

Коментарі

Позначки: ,