У Львівській облраді відбулися зміни у складі постійних комісій

Новини 29 Жовтня, 2019 477
Львівська обласна рада збереться на сесію 10 вересня. Голова бюджетної комісії Олег Домчак Фото Четверта студія.

Львівська обласна рада збереться на сесію 10 вересня. Голова бюджетної комісії Олег Домчак Фото Четверта студія.

Львівська обласна рада на своєму засіданні сьогодні, 29 жовтня, внесла зміни до складу низки постійних депутатських комісій.

Зокрема, головою комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації обрано Тетяну Бей, комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики – Володимира Кирилича, комісії з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту – Ігоря Ковальчука, комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації – Андрія Прокопіва.

Також депутати проголосували про перехід Романа Васьківа в комісію з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту та Миколи Седіла – в комісію з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики.

Усіх новопризначених голів комісій та новообраних першого та заступника голови облради також включили до складу президії Львівської обласної ради.

Коментарі

Позначки: