У Львівській області триває формування перспективного плану розвитку

Новини 06 Березня, 2019 78
Мальський звільнив Романа Филипіва

Мальський звільнив Романа Филипіва

На Львівщині триває процес формування перспективного плану розвитку Львівщини на 2019-2021 роки. До кінця березня ще відбуватимуться відповідні зустрічі у тих громадах, де ще не напрацювали такого плану. Про це сьогодні, 6 березня, повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Роман Филипів.

“Представникам влади вдалось побувати у кожному селі, поспілкуватись із кожною громадою. Відтак, в результаті конструктивного діалогу отримали  розуміння, яким об’єктам надати перевагу в першу чергу. Окрім таких пріоритетних об’єктів є багато інших точкових, які є для певної громади визначальними. Серед них дитячі майданчики, народні доми, дошкільні навчальні заклади тощо”, – зазначив Роман Филипів.

Увесь напрацьований масив майбутніх ремонтів, реконструкцій, відновлень буде оприлюднений у квітні.

За словами Романа Филипіва, мешканцям Львівщини також пропонують долучатися до зворотного зв’язку, в межах якого можна висловити свою думку щодо того чи іншого об’єкту.

“Ми плануємо організувати опитування з допомогою анкетування, де кожен зможе висловити свої пропозиції чи побажання. Окрім того, в області працює гаряча лінія 112, на яку теж можна звертатися в контексті обговорення чи певних зауважень до перспективного плану Львівщини на 2019-2021 роки”, – наголосив Роман Филипів.

Фінансуватимуть роботи на визначених об’єктах із державного бюджету в частині субвенції на соціально-економічний розвиток, субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних громад, і з обласного бюджету в цільових галузевих обласних програмах, з Державного фонду регіонального розвитку та з місцевих ббюджетів.

Коментарі

Позначки: ,