У львівській мерії похвалилися готовністю до зими

Новини 30 Жовтня, 2017 42

Придбали нову техніку та заготували піскосуміш: до снігопадів Львів готовий. Принаймні в цьому запевняють посадовці Львівської міськради.

Посадовці мерії провели об’їзд ШРП усіх районів щодо стану готовності підприємств до роботи в осінньо-зимовий період, перевірили готовність комунальної спецтехніки та обладнання для механізованого прибирання міста. І зробили восновок:  наявна техніка до зими готова. Також цього року з міського бюджету було виділено 10 млн. грн на придбання нової техніки. За ці кошти купили 5 піскороскидувачів  та 2 трактори. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

” Є куплено 15 тис. м3 піскосуміші.  Окремо є ще закуплена сіль, щоб була більш концентрована піскосуміш. Наявність солі в піскосуміші має бути 20%. Якщо необхідно, в залежності від погодних умов, додаватиме більше солі. Також департаментом житлового господарства спільно з районними адміністраціями проведено об’їзд будинків щодо підготовки до зими. Ми обстежили горища, підвали на предмет шкління вікон, утеплення труб. Було ряд зауважень, та станом на сьогодні, за інформацією районних адміністрацій, ці зауваження є усунуті», – розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, до виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановане використання 120 одиниць комунальної спеціальної техніки та техніки інших підприємств – 21 одиниця. Разом – 141 одиниця, з них: комунальної прибиральної техніки – 87 одиниць, техніки інших підприємств – 15 одиниць; комунальної техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші – 33 одиниці, техніки інших підприємств – 6 одиниць.

Коментарі

Позначки: , , ,