У лікарнях залишаються п‘ятеро постраждалих внаслідок обвалу будинку в Дрогобичі

Новини 08 Вересня, 2019 148
Обвал будинку у Дрогобичі. Фото ДСНС

Обвал будинку у Дрогобичі. Фото ДСНС

У лікарнях Львівщини залишаються 5 людей, які постраждали внаслідок обвалу житлового багатоповерхового будинку у Дрогобичі.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, станом на 18.00 год. 7 вересня на лікуванні із 7 осіб продовжують перебувати 5 осіб (в Дрогобицькій міській лікарні знаходяться – 2 особи та 3 особи у медичних закладах Львова).

Продовжуються роботи щодо огородження бляхою місця надзвичайної ситуації зі сторони внутрішнього двору КП «ЖЕО», для забезпечення громадського порядку залучено працівників поліції та Національної гвардії.

Як повідомлялося,  28.09.19 року о 02.46 год. в м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101 сталось руйнування конструктивних елементів одного під’їзду з четвертого по перший поверх (7 квартир та перукарня, зареєстровано 15 осіб) у чотирьохповерховому житловому будинку на 59 квартир (зареєстровано 73 особи).

Внаслідок руйнування будинку загинуло 8 осіб, з них 1 дитина, травмовано 7 осіб Підрозділами ДСНС з під завалів врятовано 7 осіб (з них 5 дітей) доставлено в Дрогобицьку МЛ, з них 3 особи доправлено в лікувальні заклади м. Львова. Працівниками ДСНС з будинку евакуйовано 5 осіб.

29.08.19 року пошуково-рятувальні роботи та роботи з розбору завалу будівельних конструкцій завершені.

30.08.19 року проведена міська комісія ТЕБ та НС щодо виконання заходів з ліквідації НС у тому числі стану підготовки необхідних документів та матеріалів для визначення збитків.

Тимчасово відселено 21 особу.

Коментарі

Позначки: , ,