У кривавій автотрощі на Львівщині загинула жителька Франківщини (ФОТО)

Новини 18 Жовтня, 2019 1 640

Фото: ДСНС

Травмовані водії та пасажири двох автомобілів

На Львівщині внаслідок ДТП загинула 47-річна жителька Івано-Франківської області, ще четверо людей отримали травми різного ступеню важкості.

Про це пише «Четверта студія».

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 18 жовтня близько 01:40, на кільцевій дорозі біля с. Солонка Пустомитівського району, відбулось зіткнення автомобіля RENAULT  LAGUNA під керуванням 50-річного жителя с. Спас Коломийського району Івано-Франківської області та автомобіля VOLKSWAGEN під керуванням 20-річного мешканця с. Липівці Перемишлянського району Львівщини.

Внаслідок ДТП 47-річна мешканка с. Спас Коломийського району від отриманих травм померла на місці пригоди.

Водії автомобілів та двоє пасажири автомобіля VOLKSWAGEN отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані у 8 МКЛ міста Львова.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, о 01:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Солонка, Пустомитівського району, відбулось зіткнення автомобілів VOLKSWAGEN та RENAULT  LAGUNA.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула пасажирка автомобіля «VOLKSWAGEN» та 4 особи травмовано. Пожежно-рятувальними відділеннями за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи по деблокуванню з автомобіля VOLKSWAGEN травмованого водія та загиблої жінки.

До рятувальної операції було залучено 15 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Фото: ДСНС

Як повідомили у ГУ Нацполіції Львівської області, за минулу добу, 17 жовтня,  на автодорогах Львова та області сталось 64 дорожньо-транспортних пригоди, з них дві – з потерпілими. 22 автопригоди стались на дорогах області, ще 42 – у Львові.

Коментарі

Позначки: , , ,