У «Краковці» фури «прорвалися» і намагаються проїхати кордон – активісти

Новини 27 Листопада, 2018 166

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

У пункті пропуску «Краковець», на українсько-польському кордоні (Львівська область)  фури прорвалися і намагаються проїхати кордон.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, «27 листопада об 11:30. Зі слів людей, які на пропускному пункті в Краковці, фури прорвалися і наразі пробують проїхати кордон. Тобто митниця працює і розблокована».

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Як повідомляє Держприкордонслужба України, залишається обмеженим рух через пункти пропуску «Краковець» та «Шегині» на Львівщині.

«Під’їзні шляхи до деяких пунктів пропуску на державному кордоні були розблоковані вночі та сьогодні вранці. У зв’язку з обмеженим рухом через пункти пропуску на державному кордоні з Польщею – «Шегині», «Краковець» та «Ягодин», через пункти пропуску «Малий Березний», «Ужгород» – на кордоні зі Словаччиною, та «Тиса», що на кордоні з Угорщиною Держприкордонслужба звертається до усіх подорожуючих громадян із прохання врахувати цю інформацію під час вибору маршруту подорожей та для обрання оптимального маршруту руху. Держприкордонслужба продовжує проводити заходи безпеки, аби не допустити жодних провокацій безпосередньо на державному кордоні», – інформують у відомстві.

З повідомлення прес-служби Патрульної поліції у Львівській області, станом на 12.25 27 листопада, перекриття  руху транспорту “Краковці” немає.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,