У Городку відкрили для руху транспорту відремонтований міст

Новини 14 Листопада, 2018 232

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Ремонт іншого моста також «просувається»

Ремонтно-будівельний сезон 2018 року завершується. Тому дорожники активно працюють в межах капітального ремонту на автомобільній дорозі М-11 Львів – Шегині у місті Городок.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, особливу увагу приділяють ремонту мостового переходу в місті, через який рух транспорту був заборонений і здійснювався в обхід міста. Працівники дорожньої галузі працювали до пізньої ночі, аби дозволити рух транспортних засобів через міст у найкоротший термін. На вказаному об’єкті влаштували останній (верхній) шар асфальтобетонного дорожнього покриття, бар’єрне та перильне огородження. В результаті дозволений рух транспортних засобів через міст.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Як зазначається у повідомленні, ремонт іншого моста також «просувається». На сьогоднішній день відремонтовано одну сторону моста і продовжується ремонт протилежної сторони. Рух транспортних засобів через цей міст здійснюється у реверсному порядку.

Слід нагадати, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області з липня місяця поточного року ведуться роботи з капітального ремонту автомобільної дороги М-11 Львів – Шегині на двох ділянках: км 24+960 — км 28+757 та км 30+020 — км 32+460 в межах міста Городок.

Окрім ремонту мостів, які потрапляють в межі першої ділянки км 24+960 — км 28+757, дорожниками виконанні роботи з влаштування водовідведення, тротуарів, центральної площі Гайдамаків та влаштовано нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім підсиленням основи на ділянці км 24+960 — км 28+757 та влаштовано асфальтобетон на ділянці км 30+020 — км 32+460.

Капітальний ремонт зазначеної автомобільної дороги виконується в межах окремого інвестиційного Проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області» за кошти державного бюджету.

 

Коментарі

Позначки: , ,