У Городку під час пожежі ледь не згоріли люди

Новини 16 Листопада, 2019 181
Пожежа. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

Пожежа. Фото ілюстративне з відкритих джерел.

15 листопада о 20:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Городок на вул. Чорновола.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку. До місця події негайно виїхали рятувальники 15-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Городок.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, квартира була сильно заповнена отруйними продуктами згорання. Не гаючи часу рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння. Під час розвідки пожежі в коридорі квартири на підлозі, вогнеборці виявили жінку, яка не могла самостійно покинути квартиру.

Рятувальники винесли потерпілу на свіже повітря та повернулися знову в квартиру, де на балконі виявили чоловіка, якого також винесли на свіже повітря. На вулиці потерпілих передали працівникам медичної служби.

О 21:01 вогнеборці локалізували пожежу, та о 21:08 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Потерпілих (власницю квартири – жінку 1974 року народження, та її співмешканця – чоловіка 1960 року народження) в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в Городоцьку центральну районну лікарню.

Чоловік отримав опіки тіла ІІ-ІІІ ступеня. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., дерев’яне вікно, троє дерев’яних міжкімнатних дверей.

До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Коментарі

Позначки: ,