У горах Львівщини затримали авто з громадянами Франції «запаковане» контрабандою

Новини 22 Грудня, 2018 39

Фото: ДПСУ

В горах на Львівщині прикордонники затримали іноземців з контрабандними сигаретами.

Як повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону, на кордоні з Польщею, співробітники відділу «Сянки» Мостиського прикордонного загону отримали інформацію від мешканця одного з сіл прикордоння про двох незнайомців з рюкзаками які прямували в бік кордону. На пошук ймовірних порушників державного кордону з підрозділу негайно вибула група реагування. Розшукати чоловіків вдалося неподалік інженерних прикордонних споруд за 700 метрів від кордону.

Затриманими виявилися двоє громадян Франції, 1989 та 1991 років народження, при собі вони мали пакунки із сигаретами різних марок загальною кількістю 1390 пачок. Також неподалік прикордонники знайшли автівку одного з них. В ході подальшого розбору правоохоронці з’ясували, що іноземці за день до цього легальним шляхом прибули в Україну через один із автомобільних пунктів пропуску, на меті мали перенести закуплені цигарки до Польщі, незаконно перетнувши державний кордон.

Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України вчиненої іноземцями прийматиме суд. Сигарети були вилучені працівниками митниці ДФС України сума оцінки їх склала майже 52 тисячі гривень.

Коментарі

Позначки: ,