У горах Львівщини фура розтрощила легковик з іноземцями: є загиблі

Новини 08 Вересня, 2019 906

Фото ФБ/Ігор Зінкевич

Ще двоє іноземних громадян отримали травми, постраждала також жителька Закарпаття

У гірському районі на Львівщині внаслідок ДТП загинув іноземець, ще троє людей отримали травми.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 8 вересня, близько 7.20 на автодорозі «Київ-Чоп» між селами Плав’я та Тухолька у Сколівському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Опель Вектра», яким керував 32-річний іноземець та вантажівка «Вольво» під керуванням 45-річного мешканця Київщини.

Внаслідок зіткнення водій легковика від отриманих травм помер на місці події. Троє пасажирів «Опеля» – двоє іноземців віком 37 років та 25-річна мешканка Закарпаття, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.

Як повідомляє координатор ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич, “зі слів свідків водій автомобіля “Опель Вектра» не вибрав безпечної швидкості і виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з вантажним автомобілем “Вольво 420”, внаслідок зіткнення водій автомобіля “Опель” загинув на місці ДТП, а також троє пасажирів автомобіля “Опель” доставлені в Сколівську лікарню, одну з осіб відправлено в реанімаційне відділення, решта стан стабільний”.

Коментарі

Позначки: , ,