У ДТП в Польщі загинув відомий український журналіст, уродженець Дрогобича Роман Кісіль (ФОТО)

Новини 12 Січня, 2019 1 005

Журналіст загинув внаслідок аварії / фото facebook.com/roman.kisil

У Польщі в ДТП загинули відомий український журналіст, колишній кореспондент УНІАН Роман Кісіль та його матір. Постраждали його дружина та донька.

Про це повідомила перший секретар – керівник консульського відділу Посольства України у Польщі Світлана Криса, – повідомляє УНІАН.

За її словами, ДТП сталася на в’їзді у місто Ілжа (Iłża) під Радомом.

“Це було 10 січня о 4.50 ранку”, – додала вона.

“У ДТП загинув Роман Кісіль, його мама. Дружина в реанімації у лікарні, дитина у доброму стані теж перебуває в лікарні”, – повідомила Криса.

Дружину Романа у важкому стані госпіталізували до лікарні міста Радом.

“Вирішується питання про транспортування дружини в іншу лікарню, ближче до Варшави, або, якщо буде можливість, і в саму Варшаву. Родині надано сприяння. Всіляке сприяння надається зараз”, – зауважила дипломат.

Фото: echodnia.eu

Роману Кісілю було лише 37 років, його матері – 60.

У групі “Дрогобич і дрогобичани” у Facebook, дописувачі висловлюють співчуття родині загиблого земляка.

Скриншот/Facebook

«Колектив Посольства України в Республіці Польща висловлює щирі співчуття родині та близьким трагічно загиблого у ДТП колишнього постійного кореспондента УНІАН в Польщі Романа Кисіля. Вічна пам‘ять!», – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Посольства України у Польщі.

Скриншот/Facebook

Довідково. Роман Кисіль народився у місті Дрогобич на Львівщині. Закінчив Дрогобицьку середню школу №17. Закінчив Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Тривалий час працював постійним кореспондентом УНІАН у Польщі.

Коментарі

Позначки: ,