У ДТП під Золочевом загинув відомий священик

Новини 22 Листопада, 2018 566

Фото: "Сьогодні"

Чин поховання отця Володимира проходитиме в селі Жуків

У Львівській області прощаються зі священиком Володимиром Марцінівим, який розбився на місці загибелі співака Василя Левицького.

“21 листопада, на автодорозі Львів-Тернопіль, поблизу села Велика Вільшаниця Золочівського району сталася ДТП, в якій загинув протоієрей Володимир Марцинів. Управління та духовенство Дрогобицько-Самбірської єпархії висловлює щирі слова співчуття родині та сім’ї загиблого”, – повідомляється на сайті Дрогобицько – Самбірської єпархії УПЦ КП.

Сьогодні вранці, 22 листопада тіло загиблого зустрічали в селі Росохач Сколівського району. Панахида відбудеться в селі Жуків, Золочівського району о 19:00.

Літургія та чин поховання пройде в с. Жуків, Золочівського району 23 листопада. Початок літургії о 9:30.

Нагадаємо, на тому ж місці в липні 2015 року потрапив у ДТП відомий український співак Василь Левицький. В той день сталося зіткнення автомобіля Toyota Corolla і вантажівки MAN. Внаслідок 30-річний водій легковика Владислав Левицький загинув на місці. Від отриманих травм також померли двоє пасажирів автомобіля – 33-річна сестра співака та її семирічна донька.

Незабаром суд засудив 48-річного водія сідельного тягача МАN до 6,5 років позбавлення волі.

Додамо, що за десять місяців 2018 року на дорогах України сталося понад 122 тисячі дорожньо-транспортних подій, в яких загинула 2651 особа, – інформує «Сьогодні».

 

Коментарі

Позначки: , ,