У ДТП біля Львова загинули двоє військовослужбовців

Новини 13 Липня, 2018 50

Фото: "Варта1"/Ігор Зінкевич

 У Пустомитівському районі Львова  під час ДТП загинули двоє військовослужбовців Самбірського гарнізону, ще двоє військових цього ж гарнізону, госпіталізовані з травмами.

Про це стало відомо від військовослужбовців Самбірського гарнізону.

В одного із загиблих військовослужбовців, залишилося троє дітей.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області,  дорожньо-транспортна пригода сталася, сьогодні,  13 липня, близько 15.00, між селами Лапаївка та Оброшино Пустомитівського району.

«Внаслідок зіткнення мікроавтобуса Ford Transit та легковика Mazda, четверо осіб, які перебували у легковику, отримали травми, з них двоє померли на місці події. Також, травмований водій мікроавтобуса. Потерпілі госпіталізовані», – зазначається у повідомленні.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, наразі всі обставини ДТП встановлюються.

Як повідомив військовий прокурор Західного регіону України  Олег Синюк, «13 липня, близько 14.30, старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу с. Лапаївка спричинив смертельне ДТП. Порушивши правила дорожнього руху, офіцер виїхав на швидкості на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем  «Форд Транзіт» під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього двє пасажирів-військовослужбовців авто «Мазда» загинули на місці події. Водія автомобіля «Мазда», який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю. На місці трагедії працюють військові прокурори Львівського гарнізону, котрі здійснюють у цьому кримінальному провадженні процесуальне керівництво, разом із слідчими ГУ Нацполіції у Львівській області (здійснюють досудове розслідування). Проводяться першочергові слідчі дії. Відомості до ЄРДР вневнзасено за ч. 3 ст. 286 КК України, а самого винуватця трагедії вже затримано».

 

 

Коментарі

Позначки: ,