У Дрогобицькому районі відремонтують низку доріг та мостів

Новини 04 Травня, 2019 291
У Дрогобицькому районі відремонтують низку доріг та мостів

У Дрогобицькому районі відремонтують низку доріг та мостів

У Дрогобицькому районі відремонтують низку доріг та мостів. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив депутат Львівської облради від БПП Михайло Задорожний.

“ Станом на сьогодні за поданням голови ОДА в Києві погоджено наступний перелік доріг та мостів, які будуть ремонтуватися у 2019 році на території Дрогобицького району:

Східниця – Турка( Н. Кропивник- Майдан) – 10 млн.грн.
Східниця – Уріч – 11млн.грн.
Новошичі – Ріпчиці ( ремонт мостів) – 10 млн.грн.
Східниця-Городище( Підбуж- Уріж), заплановано поточно- дрібний ремонт.
Меденичі – Пустомити, капітальний ремонт – 300 млн.грн.
Меденичі – Пустомити планується зробити проїзною в одному шарі асфальту. 
Другий шар планується у 2020 році.

Наступного тижня відбудеться розподіл коштів з обласного бюджету на дороги загального користування місцевого значення, де ми з обласного бюджету будемо розподіляти 370 млн.грн.( напрямки доріг та суми повідомлю після засідання комісії), перелік фактично вже сформований. Це для тих хто каже, що нічого не робиться. Хотів би подякувати Олегові Синютці за розуміння, та підтримку у виділенні коштів на гірську частину Дрогобицького району, адже через розвиток туризму ми зможемо призупинити відтік мешканців з населених пунктів, та покращити їхнє благополуччя. А з понеділка розпочинаємо нанесення розмітки на вже відремонтованих дорогах Східниця- Городище та Новошичі- Ріпчиці. Маю велику надію, те що ми вже зробили новою владою буде продовжено”, – написав депутат.

Коментарі

Позначки: , ,