У Дрогобичі запрацювала благодійна «гаряча лінія» Святого Миколая

Новини 25 Листопада, 2019 510

Надіслати листа на «гарячу лінію» Святого Миколая можна на е-адресу: press_drog_rada@ukr.net з тегом #Лист Святому Миколаю

Вже вдруге у Дрогобичі запрацювала «гаряча лінія» Святого Миколая для дітей, сім`ї яких перебувають у скрутних життєвих обставинах.

Про це інформує прес-служба Дрогобицької міської ради, пише 4studio.

Через фінансову неспроможність окремих сімей Святий Миколай може не виконати бажання дітей. Саме тому цього року вдруге у Дрогобицькій міській раді працюватиме «гаряча лінія» Святого Миколая.

Ініціатором цієї ідеї минулоріч виступив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Свою роботу «гаряча лінія» розпочинає з понеділка, 25 листопада.

Дітки, сім`ї яких перебувають у скрутних життєвих обставинах, матимуть змогу впродовж 15 днів з 25 листопада до 9 грудня включно надсилати листи-прохання до Святого Миколая. Вже о 00:00 9 грудня прийом листів буде завершено. Вікова категорія — до 16 років.

Надіслати листа на «гарячу лінію» Святого Миколая можна на е-адресу: press_drog_rada@ukr.net з тегом #Лист Святому Миколаю.

У листі обов`язково необхідно вказати: – прізвище, ім`я та по-батькові батьків; – прізвище, ім`я та по-батькові дитини; – домашню адресу та контактний номер телефону одного з батьків; – текст-прохання до Святого Миколая.

Однак, при написанні листа-прохання про подаруночки, просять враховувати те, що у місті є дуже багато діток, які очікують на Святого Миколая.

Коментарі

Позначки: , , , ,