У Дрогобичі на Тимошенко може чекати несподіваний та не надто теплий прийом – ЗМІ

Новини 09 Лютого, 2019 548

Фото: "Корупція.Інфо"

До міста Дрогобич на Львівщині,  їде Тимошенко. Мешканці через соціальні мережі закликають «гаряче» зустріти політика.

Про це повідомляють «Джерела Трускавця».

Як зазначається, «з рекламних бігбордів на нас дивляться їхні обличчя, а багатообіцяючі фрази, взяті з рекламних кампаній, закликають повірити в світле майбутнє –  виборча президенська кампанія у самісінькому розпалі. Вже 31 березня усі свідомі українці обиратимуть нового голову держави».

Як інформують місцеві ЗМІ, до Дрогобича 11 лютого планує завітати один із кандидаті в Президенти України, голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Та от судячи по реакції дописувачів в соцмережах леді Ю на Дрогобиччині не дуже раді. Дописувачі категорично висловлюються про пані Тимошенко та відверто кепкують із тих, хто збирається йти на зустріч із нею. А ще  активно закликають «брати яйця та зеленку, щоб ними зустріти Тимошенко».

Скриншот/”Джерела Трускавця”

Також люди в один голос заявляють – окрім традиційних обіцянок Юлія Тимошенко, певне, везе в Дрогобич і «пакунки з гречкою». Бо коли словесні аргументи політика закінчуються, то в хід іде більш перевірений метод – так званий продуктовий набір для виборця.

Із коментарів людей випливає, що голову партії «Батьківщина» у Дрогобичі може чекати несподіваний та не надто теплий прийом. Як пройде зустріч політика – дізнаємося уже згодом. Тим часом виборцям слід запастися неабияким терпінням, оскільки до кожного містечка України в ці дні завітає з десяток кандидатів в президенти і вислухати обіцянки кожного із них – справа не з легких. Тут головне зуміти відділити зерно від полови.

 

Коментарі

Позначки: ,