У Дрогобичі «муніципали» примушують підприємців косити траву (ФОТО)

Новини 02 Червня, 2019 424

Фото: ФБ/"Муніципальна варта"

У місті Дрогобич на Львівщині,  працівники  комунального підприємства «Муніципальна варта» здійснюють рейди з метою виявлення порушення Правил благоустрою м. Дрогобич, зокрема неналежних утримань прибудинкових території юридичними та фізичними особами.

Про це повідомляє «Муніципальна варта Дрогобича».

Як зазначається, працівники КП «Муніципальна варта» здійснили рейд з метою виявлення порушення Правил благоустрою м.Дрогобич, зокрема неналежних утримань прибудинкових території юридичними та фізичними особами. Вздовж маршруту «муніципали» виявили численні порушення, в основному – це некошена трава, що надає місту непривабливого вигляду. Також виявлено відсутність урн для сміття біля магазинів. Із власниками та керівниками недоглянутих територій «муніципали» провели роз’яснювальні роботи та видали попередження у вигляді приписів. Порушникам дано час на виправлення недоліків.

«Принагідно звертаємося до дрогобичан: шановні керівники підприємств та організацій, власники приватних домоволодінь, просимо своєчасно скошувати траву та бур’яни на прилеглих та закріплених територіях, а також слідкувати за належним їх утриманням. Якщо підприємство, чи організація не має змоги самостійно викосити траву, необхідно заключити договір з комунальними підприємствами міста Дрогобич, що здійснюють заходи з благоустрою. Нагадуємо, що за несвоєчасне скошування трави та бур’янів на прилеглих та закріплених територіях, порушники будуть притягуватись до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів», – зазначається у повідомленні.

Фото: ФБ/”Муніципальна варта”

 

Коментарі

Позначки: , , ,