У Дніпрі помер поранений на Донбасі військовослужбовець 24 ОМБр імені короля Данила

Новини 02 Вересня, 2019 399

Ілюстрація з відкритих джерел

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова помер поранений на Донбасі український військовослужбовець Олександр Грицаюк.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби 24-ї Окремої механізованої бригади імені короля Данила у Facebook.

«З сумом повідомляємо, що сьогодні, в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.І.Мечникова, від поранень отриманих 25.08.19, внаслідок ворожого обстрілу наших позицій в районі н.п.Мар’їнка, помер воїн 24 ОМБр імені короля Данила – сержант Грицаюк Олександр Володимирович. Олександр Володимирович народився 07.11.1971 та проживав у м.Христинівка, Черкаської області»,- йдеться у повідомленні.

«Це була дуже товариська і позитивна людина…надійний друг та побратим, який хотів і вмів воювати. В колективі користувався неабияким авторитетом, а до служби ставився відповідально і сумлінно», – таким згадують Олександра товариші, – зазначається у повідомленні.

Довідка. 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила (24 ОМБр, в/ч А0998) — військове з’єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю у бригаду. Перебуває у складі оперативного командування «Захід». Базується в м. Яворів на Львівщині.

Коментарі

Позначки: , , ,