У Червонограді підліток випав з третього поверху будівлі школи

Новини 03 Серпня, 2018 434

Фото: Ехо Червонограда

У місті Червоноград на Львівщині місцевий хлопець вистрибнув з третього поверху школи №9, його госпіталізовано.

Про це повідомляє «Над Бугом».

Як зазначається у повідомленні, випадок стався 2 серпня на території ЗОШ №9.

«Один із учителів виявив там неповнолітнього хлопця. Той був непритомний та лежав на даху вестибюлю школи. Працівники школи повідомили про даний інцидент у поліцію та визвали карету швидкої допомоги. Оглянувши підлітка, лікарям вдалося привести хлопчину до тями та його було госпіталізовано до місцевої лікарні. Вчителі припускають, що хлопець випав з вікна третього поверху. Як він туди потрапив та причини вчинку – невідомо», – зазначається у повідомленні.

Як інформує «Ехо Червонограда», за попередніми даними, дитина вночі проникла в приміщення школи, дісталась до третього поверху — і випала з вікна.

«На щастя, приземлився підліток на дашок над входом, на відносно м’яку покрівлю. Попередньо, хлопцю приблизно 13-14 років. Судячи із його стану, вживав якісь препарати. Навіть на прохання лікарів не міг відкрити очі, хоча зміг сісти сам. Хлопця транспортували до Червоноградської центральної міської лікарні. Далі справою займатимуться правоохоронці.  Сподіваємось, вони встановлять, чим так «накачався» хлопчик та звідки він це дістав. А головне — чому неповнолітня дитина цілу ніч перебувала без нагляду батьків», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють усі деталі та обставини події.

 

Коментарі