У Червонограді «накрили» гуртівню контрафактного алкоголю та сигарет

Новини 20 Вересня, 2018 535

Фото: Держприкордонслужба України

Походження товарів встановлюється

У місті Червоноград на Львівщині фіскали, спільно з прикордонниками, викрили магазин-гуртівню, де здійснювалася реалізація контрафактного алкоголю та сигарет.

Як повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками ДФС у Львівській області виявили незаконну алкогольну та тютюнову продукцію в одному з магазинів у Червонограді.

Фото: Держприкордонслужба України

Як зазначається у повідомленні, обшуки проводилися в рамках провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 204 КК України «Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів».

“Загалом, у магазині під час обшуку правоохоронці виявили понад 2 тисячі пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору та більше 230 пляшок алкогольних виробів. Крім того, у торговому приміщені знаходилось 11 тетра-паків ємністю 10 л кожен горілчаних виробів також без акцизу. Наразі тривають слідчі дії”, – інформує відомство.

 

Коментарі

Позначки: , ,