У Буську стартувало перше в Україні виробництво для потреб землерийної техніки (ВІДЕО)

Новини 28 Грудня, 2018 54

Фото: ЛОДА

У райцентрі Буськ на Львівщині,  стало до дії підприємство “Ківшсервіс”, яке спеціалізується на виготовленні навісного обладнання для землерийної техніки.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Це підприємство – черговий крок Львівщини у напрямку створення нових робочих місць, стимулювання конкуренції за працівника і росту рівня оплати праці та інших соціальних пакетів, які мотивують трудівників працювати на батьківщині, а також відповідальніше ставитись до роботи. За останні три роки в області відкрито 240 підприємств і створено більше 25 тисяч робочих місць”, – зазначив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

Сума залучених інвестицій у відкриття підприємства склала понад 10 млн гривень. Середня заробітна плата на виробництві – 10500 гривень.

“Продукція розрахована в основному на українського споживача, який прагне якісного обладнання і яке не завжди може привезти із-за кордону, сплативши усі мита. Обладнання ми виготовляємо за німецькими стандартами. Для нас важливо створити комфортні умови для працівників. Ми навчаємо працівників, які приходять до нас на роботу і намагаємось їх мотивувати комфортом та зарплатою”, – зазначила директор підприємства «Ківшсервіс» Ольга Хаммель.

Фото: ЛОДА

“Ківшсервіс” є першим в Україні виробником навісного обладнання для землерийної спецтехніки.

Відео: ЛОДА

 

 

Коментарі

Позначки: , ,