У Буському районі проводяться рейди щодо попередження продажу алкоголю і сигарет неповнолітнім

Новини 02 Серпня, 2018 93

У Буському районі Львівщини працівники соціальних служб, спільно з правоохоронцями, проводять рейди щодо попередження продажу алкоголю і сигарет неповнолітнім.

Як повідомили у Буській РДА, працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, спільно з працівниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також співробітниками Буського відділення поліції проводяться рейдові перевірки – у місцях масового відпочинку молоді з метою виявлення правопорушень серед дітей, зокрема тютюнопаління, вживання алкогольних напоїв, перебування осіб, які не досягли 16-річного віку в розважальних закладах у понад встановлений чинним законодавством час, а також з метою виявлення фактів реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям.

«Протягом липня рейдовими групами проведено три рейдові перевірки у місцях масового відпочинку молоді міста  Буська та на вулицях міста, у вихідні дні (у вечірній час). Дітей, які б вчиняли правопорушення, а також фактів реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, – не виявлено», – зазначається у повідомленні.

При проведенні таких профілактичних заходів працівникам розважальних закладів постійно наголошується на норми чинного законодавства і відповідальність за їх порушення щодо реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, а також перебування осіб, які не досягли 16 річного віку, у розважальних закладах у понад встановлений чинним законодавством час без присутності їх законних представників. Такі ж профілактичні заходи проводитимуться і надалі.

 

Коментарі

Позначки: , ,