У Бродах згоріла кав’ярня призера «Ігор нескорених» (ФОТО)

Новини 30 Липня, 2019 520

Фото: Brody.today

Почали викладати фотографії із згарища у соцмережі з припущеннями, що хтось мстить учасникам АТО

У Бродах згоріла кав’ярня “Coffee 93 grais”. Власником закладу є учасник АТО Богдан Величко.

Про це повідомляє «Brody.today».

«Не можу сказати, що могло стати причиною займання. Спалахнуло все о 5.15. Охоронець дерев’яного майданчику, який поруч у парку, помітив, як вирвалось полум’я. Кинувся баклагами води гасити. Ще один випадковий перехожий подзвонив пожежним. Ті спочатку знеструмили приміщення, а потім погасили вогонь. Всередині багато вигоріло. Лишились хіба каркаси. Техніки у кав’ярні було багато, але вона на повну потужність працює тільки вдень, вночі, коли сталося загоряння, тільки холодильники були включені. Проводку міняв у березні. Загорілося не в місцях, де розетки, а власне де йшли самі кабелі. Тому трохи дивно», – розповідає Богдан.

Чоловікові розібрати зруйноване пожежою приміщення допомогли друзі. Заяву в поліцію Величко не писав, нікого не звинувачує. Проте багато місцевих почали викладати фотографії із згарища у соцмережі з припущеннями, що хтось мстить учасникам АТО.

«Не можу сказати, що це був підпал. Для цього нема ні жодних доказів, ні якихось причин. Нема відеодоказів із камер спостереження. Не маю ворогів. А думати, що це конкуренти, смішно. Тим більше пов’язувати пожежу із політикою. Це десь люди, які полюбляють гарячі теми, бачу, закидають фотографії із згарища у подібні політичні обговорення, та я не маю до цього відношення,  – додає Богдан. – Більше того, зараз всі зусилля хочу кинути на те, аби відновити кав’ярню. За два тижні мрію відкритися у новому форматі. Не можу ж я залишити бродівчан без смачної кави».

Богдан Величко – розвідник 93 ОМБр, воював у Водяному та Пісках. На передовій отримав важке поранення. Після лікування в госпіталі пройшов навчання на курсах з основ підприємницької діяльності, отримав допомогу для започаткування власної справи. 2,5 років тому відкрив кав’ярню  “Coffee 93 grais”. Призер «Ігор нескорених».

«93 зернятка кави» місцеві називали найзатишнішим місцем, де можна було попити смачну каву та послухати музику. Стіни закладу прикрашав український прапор, підписаний друзями та побратимами Величка із передової.

Фото: Brody.today

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,