У Бродах відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям (ФОТО)

Новини 17 Червня, 2019 674

Фото: brody.today

У місті Броди на Львівщині,  відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Як повідомляє «Brody.today», першим для привітань запросили міського голову Анатолія Белея, котрий подякував усім, хто долучився до будівництва цього спортивного майданчика і розповів, як вдалося втілити в життя спорудження даного спортивного об’єкту.

«Проєкт здійснено в рамках програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», 50% коштів на майданчик було надано за рахунок державної субвенції, ще 50% – з місцевого бюджету. Але майданчик збудований не на порожньому місці. Тут була основа, закладена завдяки зусиллям та старанням депутата міської ради, голови бюджетної комісії Михайла Старика, який змобілізував громаду мікрорайону Великі Фільварки», – зазначив міський голова.

Після слів вітань настала урочиста мить перерізання стрічки.

За добрим українським звичаєм, місце для спортивних ігор та тренувань освятив декан Старобрідський о. Петро Чаплюк. Далі – перший символічний удар по м’ячу. Опісля спортивний майданчик випробували діти, майбутні зірки шкіряного м’яча, котрі взяли участь у турнірі з футболу. Святкову програму подарували активні, спортивні та креативні учні ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4».

Фото: brody.today

 

 

Коментарі

Позначки: , ,