У Бориславі сьогодні день жалоби: громада прощається із земляком – учасником АТО Мар‘яном Заяцем

Новини 30 Січня, 2019 600

Ілюстрація з відкритих джерел

У місті Борислав на Львівщині, відповідно до розпорядження міського голови Борислава сьогодні, 30 січня, оголошено день жалоби з метою гідного вшанування пам’яті учасника АТО Мар’яна Заяця, який помер 28 січня 2019 року.

Про це повідомили у міській раді Борислава.

На знак скорботи цього дня приспущено Державний прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях міської ради, виконавчих органів міської ради, підприємствах, установах та організаціях міста.

У місті обмежили проведення розважально-концертних заходів та трансляцію розважальних теле- та радіопередач на території міста, а заборонили звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Чин похорону відбудеться сьогодні, 30 січня, о 13:00 год. по вул. Р.Шухевича.

Мар’ян Заяць народився 26 березня 1981 року. В 2014 році – мобілізований до лав Збройних Сил України. Був бійцем 24 окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького та гідно виконав військовий обов’язок перед Батьківщиною.

Без синівської підтримки залишилась згорьована мати, без родинної любові – сестра, племінниця, без дружнього плеча залишились друзі та побратими.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,