У Бориславі колишній зек зарізав дружину і сховав тіло жертви у шафі

Новини 05 Серпня, 2018 705

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У місті Борислав на Львівщині, 36-річний чоловік  вбив колишню дружину і сховав тіло жертви у шафі. На шиї загиблої виявили багато ножових поранень.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 4 серпня до Бориславського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у власній квартирі, в одному з будинків міста, виявлено тіло 35-річної жінки.

«На тілі жінки правоохоронці виявили численні ножові поранення.  Як встановили експерти, вона померла не менше ніж дві доби тому», – зазначається у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний колишній чоловік загиблої,  36-річний мешканець Борислава, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.  Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз.

 

 

Коментарі

Позначки: ,