У Бельгії потяг наїхав на бригаду робітників

Новини 28 Листопада, 2017 54

Фото - Укрінформ

Двоє залізничних робітники загинули, ще 12 отримали поранення

Подія сталася під час ремонту залізничних колій в валлонської комуні Морланвельц (провинція Ено), біля міста La Louvière. Про це повідомляє European News.

Вранці в понеділок на одному із залізничних переїздів сталося зіткнення потягу з легковим автомобілем. Рятувальникам вдалося дивом визволити з автомашини водія і пасажирів. Ця аварія завдала шкоди поїзду і залізничній колії. Для відновлювальних робіт на місце прибула бригада компанії Infrabel, що відповідає за інфраструктуру залізниць. При буксируванні пошкодженого поїзда він з нез’ясованої поки що причини розчепився з іншим потягом і, проїхавши близько 14 км по похилому шляху, зніс бригаду шляховиків.

“Він скотився по схилу на деяку відстань. Він збив наших колег з Infrabel і зупинився, вдаривши пасажирський поїзд, який перебував в кінці цього похилого відрізка”, – наводить видання слова офіційного представника компанії Фредеріка Сакре. Коли два поїзди розчепилися і була піднята тривога, диспетчери відключили електрику на лінії, але це було марно, оскільки поїзд котився з непрацюючим мотором і наблизився до робочих майже безшумно.

Коментарі

Позначки: , ,