У аеропорту “Львів” відкрили рейс до Парижу

Новини 09 Листопада, 2019 463
У аеропорту "Львів" відкрили рейс до Парижу

У аеропорту "Львів" відкрили рейс до Парижу

Сьогодні, 9 листопада, українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines здійснює перший рейс з/до Парижу.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на прес-службу аеропорту “Львів”.

Це новий для ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» напрямок, який давно очікували наші пасажири.

Згідно з розкладом, польоти відбуватимуться щосереди та щосуботи у аеропорт Бове, а до центру Парижа курсуватиме шатл-автобус, що відправлятиметься через 20 хвилин після прибуття літака. Час у дорозі до міста трохи більше години.

Мінімальна вартість перельоту в одну сторону, станом на сьогодні, становить 1 665 грн.

Цей рейс компанія анонсувала ще 2 жовтня. Сьогодні ж відбувається урочисте відкриття рейсу Львів-Париж та зустріч літака з Франції.

Святкові заходи, організовані, фактично, для пасажирів першого рейсу Львів-Париж, спочатку відбулися у зоні вильоту біля стійок реєстрації.

З цього приводу її було удекоровано гірляндою з кульок у кольорах авіакомпанії. Також пасажирів пригощали символічною для Франції випічкою, яку люб’язно надали партнери презентації «Львівські круасани». Lviv Croissants Franchising.

Святкову атмосферу, яка була створена у терміналі летовища, доповнювали музиканти струнного квартету, які виконали декілька мелодій на французьку тематику.
Не залишиться без уваги і приліт рейсу з Парижу, який відбудеться орієнтовно о 21.30. Його зустрінуть класичним для нових напрямків авіаційним привітанням – водяною аркою.

На презентацію завітав директор Alliance française de Lviv Николя Фасино, а до його організації долучилися також представники Львівської міської ради. Сьогодні на Париж відбуло 140 пасажирів.

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp Airlines почала виконання регулярних рейсів з аеропорту «Львів» 17 жовтня, відразу відкривши три напрямки: Київ (Бориспіль), Харків та Прагу. Перший рейс у Шарджу було здійснено 26 жовтня.

Днем раніше авіакомпанія почала базування свого літака на нашому летовищі. Невдовзі на нас очікує ще одна приємна новина від компанії – 24 листопада відкривається рейс у Тель-Авів.

Коментарі

Позначки: ,