Тимошенко повторює помилки Хілларі Клінтон, – експерт

Новини 25 Березня, 2019 78

Ілюстративне фото

Експерт Atlantic Council Браян Меффорд вважає ці президентські вибори найчистішими та найменш шахрайськими за всю історію України.

Про це йдеться у його статті «Що очікувати від повністю непередбачуваних президентських виборів в Україні».

Його прогноз, як людини, що спостерігає за виборчим процесом у нас в країні з 1999 року, різко контрастує з сенсаційними заголовками ЗМІ. За словами експерта, бруд на виборах був присутній завжди, але підвищена увага до потенційних проблем виборів фактично завадила багатьом спробам шахрайства та покращила загальну динаміку кампанії, пише Леополіс.

Також, на переконання Меффорда, у другому турі зустрінуться лідер перегонів Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко. У Юлії Тимошенко набагато менше шансів, оскільки вона повторює помилки Хілларі Клінтон та вважає ці «вибори скоріше коронацією, ніж справжньою конкуренцією».

З приводу голосування у другому турі експерт Atlantic Council застерігає, що кандидатура Зеленського є класичним протестним голосуванням. «Перший раунд дає виборцям можливість зареєструвати своє несхвалення, але у другому турі, коли голосування дійсно важливо, виборці можуть переоцінити свою підтримку Зеленського», – переконаний Брайан Меффорд.

Коментарі

Позначки: ,