Туристи вимагають від Садового перевірити всі «подобові» квартири Львова

Новини 15 Січня, 2019 200

Фото: PRportal

Подробиці у справі про загадкову смерть київських туристів

11 січня 2019 року, в центрі Львова загинули двоє молодих туристів із Києва, ще двоє були госпіталізовані. Колега загиблої 21-річної PR-менеджера Анастасії Барсук закликала владу міста допомогти в розслідуванні справи.

Про це інформує «Стопкор».

Як розповіла колега загиблої Анастасія Браткова, дівчину поховали в рідному місті Глухів Сумської області. У Львів компанія приїхала 10 січня, а вже наступного дня двох людей знайшли мертвими.

“Коли батьки Насті приїхали на місце загибелі доньки, то побачили наступну картину: стара пічка з каміном, до якої підведений газ, стоїть звичайний кран і саморобна горілка на цеглині, дверей в каміна немає, а труби пов’язані в одне з вентиляцією”, – написала Браткова.

Скриншот/Facebook

За її словами, попередньою версією смерті є те, що молоді люди намагались розпалити камін. Щоправда, як відмічає Браткова, загиблу знайшли в душі, а її хлопця – в кімнаті на дивані, при цьому камін не був увімкнений.

Дівчина також звернулась до мера Львова Андрія Садового з проханням перевірити всі помешкання в старих будинках міста, які здаються в оренду.

Як повідомлялося, у   центрі Львова на зйомній квартирі знайшли мертвою молоду пару з Києва.

Коментарі

Позначки: , , ,