Туристка розповіла про багатогодинне очікування вильоту двохсот пасажирів, зі Львова на турецький курорт

Новини 26 Липня, 2018 232

Фото: Соломія Ониськів-Думанська /Facebook

Туристка, яка понад 12 годин очікувала на виліт з аеропорту «Львів» до турецького курорту, поділилася враженнями від “початку відпочинку”.

У дописі розміщеному на сторінці «Варти 1», Соломія Ониськів-Думанська зазначила, що через затримку рейсу авіакомпанії «Роза вітрів» до турецької Анталії, люди очікували на виліт більше 12 годин «голодні та холодні  від такого початку відпочинку».

«Така ситуація спіткала мене та ще цілий борт літака людей, які заплативши гроші за відпочинок і більше 12 годин не можуть вилетіти з Львівського аеропорту. Є багато дітей, а нас годують лиш обіцянками ганяють з виходу на вихід, по всьому аеропорту. Люди з маленькими дітками на лавках, частково дозволили скористатись бізнес-класом, там є дивани для найменших. Голодні і холодні від такого початку відпочинку», – зазначає туристка у дописі.

У коментарі до свого допису вона також описала умови в яких пасажири очікували на виліт.

«Чекаємо на посадку, що мала відбутись о 12.25, натомість о 13.00 виходить представник і каже, є технічні неполадки, рейс затримується до 15.20. Попросили підійти до одного з кафе, що тут знаходяться, щоб отримати харчі на суму 140 грн на людину. Всі погодились зачекати і пішли в кілометрову чергу за їжею, дві години в черзі простояли і тут сказали, що посадка відбудеться о 22.00. Тих, що не місцеві, повезли в готель, а місцеві порозходились по домах, хтось в аеропорту залишився. О дев‘ятій вечора, привезли людей назад в аеропорт для проходження реєстрації і сказали, що посадка відбудеться о 23.00. Навіщо було людей з дітьми забирати з готелю? Тут холодно, маленькі дітки на дерев‘яних лавках сплять. Сказали чекати до 03.40», – так описує умови очікування на виліт Соломія Ониськів-Думанська.

Фото: Соломія Ониськів-Думанська/Facebook

Як повідомили у прес-службі Міжнародного аеропорту «Львів», рейс WRC6017 вилетів зі Львова до Анталії 25 липня о 04:44 (за планом –
24 липня  о 12:25).

«Причина затримки – заміна повітряного судна з технічних причин. Пасажирам надавався готель та харчування.  Загрузка -198 пасажирів та 3 інфанти», – інформує прес-служба аеропорту.

Після прильоту на курорт, туристка повідомила, що затримка з вильотом  призвела  до труднощів з поселенням у раніше заброньовані номери.

«Долетіли і ще із заселенням мали проблеми, бо номера здали – не знали чи ми приїдем. Надіюсь, в подальшому відпочинок буде чудовим», – зазначає Соломія Ониськів-Думанська.

 

Коментарі

Позначки: , ,