Туроператори з Іспанії та Португалії шукають перспективні локації на Львівщині

Новини 30 Жовтня, 2018 119

Фото: прес-служба Львівської ОДА

Очікується також прибуття іноземних делегацій із Азербайджану та Ізраїлю

Представники провідних туристичних операторів з Іспанії та Португалії вирушили у промотур найбільш привабливими для мандрівників локаціями Львівщини.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

“29 жовтня розпочався промотур найбільш привабливими мандрівними локаціями Львівщини, який організували для представників провідних туристичних операторів з Іспанії та Португалії управління туризму та курортів Львівської ОДА у партнерстві з ПрАТ “Міжнародні авіалінії України” та представниками бізнес-структур”, – зазначили у прес-службі Львівської ОДА.

Програма промотуру передбачає ознайомлення з готельно-туристичними комплексами Львівщини, їхніми послугами та ціновою політикою. Учасники також мають нагоду відвідати бальнеологічні курорти Трускавець та Східницю, побачити красу Карпат у Славську та Волосянці, а також піднятися на гору Високий Верх. На завершення гостей очікує ознайомча екскурсія Львовом.

«Ці туроператори візьмуть участь у Міжнародному економічному форумі 1-2 листопада у Львові, зокрема в панельній дискусії “Туристичний маркетплейс Львівщини”. Очікується також прибуття іноземних делегацій із Азербайджану, Ізраїлю та групи представників ЗМІ України, які відправляться в промотур Львівщиною для ознайомлення з привабливими туристичними пропозиціями області, що зможуть зацікавити зарубіжних шанувальників мандрівок», – зазначається у повідомленні.

Фото: прес-служба Львівської ОДА

 

Коментарі

Позначки: