Цинізму нема меж: у Садового розкажуть, чи можливе зручне пересування у Львові

Новини 10 Вересня, 2019 120
Через виділену смугу для маршруток, проспект Чорновола "потонув" у корках. Фото: Ігор Зінкевич.

Через виділену смугу для маршруток, проспект Чорновола "потонув" у корках. Фото: Ігор Зінкевич.

Інститут міста ініціює проведення у Львові зустрічі на тему: “Зручне пересування у Львові: чи це можливо?”.

Про це йдеться у події у Фейсбуці.

“Цей час настав! Презентуємо фінальні напрацювання Плану сталої міської мобільності (ПСММ). Пройшов уже рік активної роботи над Планом. За цей час у команди розробників сформувалося цілісне бачення шляху розвитку сфери транспорту і мобільності Львова, яке лягло у План сталої міської мобільності”, – йдеться у повідомленні.

ПСММ ━ це стратегічний документ, який визначатиме шлях розвитку транспорту і мобільності у Львові на найближчі 10 років. План сталої міської мобільності дає відповідь на питання: як оптимізувати місто так, щоб переміщення мешканців по ньому були ефективними з точки зору часу, комфорту, вартості, сприяли збереженню здоров’я та спричиняли якнайменший негативний вплив на довкілля?

“Хочете дізнатись які положення увійшли в план? Хто був його розробникам? Задати питання щодо питань розвитку транспорту?

Приходьте на публічну презентацію, яка відбудеться 12 вересня о 18:30 у приміщенні Музею історії релігії (пл. Музейна, 1)”, – йдеться у повідомленні.

У Львові ПСММ розробляється на підставі протоколу про співробітництво в рамках реалізації проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» між Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Львівською міською радою, підписаного 26.10.2018 року та на підставі розпорядження міського голови Львова №677 від 27.11.2018 року “Про утворення робочої групи для напрацювання проекту Плану сталої міської мобільності Львова”.

Коментарі

Позначки: , , ,