Цигани на вокзалі пограбували нардепа

Новини 15 Липня, 2019 883

Фото: From-UA

Цигани пограбували народного депутата – керівника делегації ВР у ПАРЕ Ар‘єва по дорозі до Вінниці.

Про це повідомляє 33kanal.

«Зрізали гаманець немов бритвою! І бачив їх, і обходив стороною, але не вберіг гроші та картки!  Добре, що документи і посвідчення народного депутата були в іншій кишені та залишились разом із квитком на Інтерсіті до Вінниці, – розповів про крадіжку гаманця на столичному вокзалі Володимир Ар’єв – український політик та журналіст, Віце-Президент ПАРЄ (2015 та 2018 роки), голова Комітету ПАРЄ з питань культури, освіти, науки і медіа, що має дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного Посла.

– Вже у Вінниці, куди я приїхав на ярд передвиборчих зустрічей мені повідомили, що гаманець без грошей цигани скинули у смітник біля залізничного вокзалу в Києві… Грошей жаль, але їх там було небагато. А ось банківські картки я заблокував і їх доведеться відновлювати.

Тому будьте щодня обережні на вокзалі, в магазині та, навіть, на виборах… Бо тактику «циганського гоп-стопа» нині використовують як відомі політики-старожили так і новачки…

Володимир Ар’єв у Вінниці в якості нардепа від «ЄС» дав інтерв’ю місцевим ЗМІ, виступив на телеефірі, відвідав політехнічний університет – майстерню із моделювання БПЛ і мілітарі-авто «Пегас-2» Юрія Берко та із кандидатом у нардепи по 11-му округу Андрієм Гижко», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,