ЦВК оприлюднила передвиборчу програму Порошенка

Новини 08 Лютого, 2019 119

Фото: "Укрінформ"

Чинний Президент Петро Порошенко як кандидат на другий президентський термін планує подати у 2023 році заявку на вступ до ЄС й протягом наступних п’яти років зробити Україну лідером аграрного й ІТ-секторів, транспортним хабом Східної Європи та однією з найвідвідуваніших європейських держав.

Про це йдеться в опублікованій на сайті ЦВК передвиборчій програмі Порошенка під назвою “Велика держава вільних і щасливих людей”. Документ доступний за посиланням у картці кандидата, – повідомляє «Укрінформ».

“В України існує єдиний шлях зберегти свою незалежність – маємо стати великою європейською державою вільних і щасливих людей”, – ідеться в документі.

Зокрема, у програмі зазначається озвучена раніше Порошенком обіцянка подати 2023 року заявку України на вступ до ЄС та отримати й почати виконувати План дій щодо членства в НАТО.

Порошенко переконаний, що до ЄС і НАТО Україна вступить як країна – регіональний лідер.

Також він запевняє, що впродовж наступних п’яти років Україна має стати лідером аграрного сектору в Європі; одним із п’яти нових глобальних лідерів ІТ-сектору; регіональним лідером індустріального розвитку; транспортним хабом Східної Європи, а також однією з десяти найбільш відвідуваних країн Європи під гаслом “Модна країна, яку відкриває світ”.

“Це шлях, який дасть змогу подолати бідність і забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця”, – пише Порошенко у своїй програмі кандидата у Президенти.

За словами Порошенка, формула успіху України передбачає реалізацію плану дій, заснованого на використанні стратегічних переваг Української держави і базованого на досягненнях попередніх п’яти років.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала чинного Президента Петра Порошенка кандидатом на посаду глави держави на чергових виборах 31 березня.

Порошенко оголосив про намір балотуватися на другий президентський термін 29 січня, 3 лютого подав документи у ЦВК. Він іде на вибори в порядку самовисування.

 

Коментарі

Позначки: , , ,