Центр Львова став знімальним майданчиком для нової української комедії (ФОТО)

Новини 11 Вересня, 2018 213

Фото: Facebook/Євгеній Кравс

У місті проходять зйомки фільму «Я, ти, він, вона»

У центральній частині Львові розпочалися зйомки нової комедії від студії «Квартал 95». Своїм новим повнометражним фільмом «Я, ти, він, вона» Володимир планує забавити українців вже 27 грудня, коли вона вийде у широкий прокат в українських кінотеатрах.

Про це інформує фотокореспондент, член Національної спілки фотохудожників України Євгеній Кравс.

Зйомки тривають з липня 2018 року. Як режисер, Зелінський продовжує співпрацю з співрежисером Девідом Додсоном (David Dodson) та головним оператором Брюсом Аланом Гріном (Bruce Alan Greene).

«У центрі нової комедії — подружня пара (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка), яка переживає кризу сімейного життя. Уже подавши заяву на розлучення, колись закохані опиняються перед складним вибором. Суддя їм дає час на примирення, а також можливість, нарешті, виконати бажання один одного, яких раніше вони боялися або соромилися, перебуваючи в шлюбі. «Союзи бувають різні, і не завжди відносини закінчуються хепі-ендом. Наша історія про те, як можна спробувати врятувати свою сім’ю, коли, здавалося б, всі варіанти випробувані», – розповідає Володимир Зеленський.

Фото:. Facebook/Євгеній Кравс

Саме у Львові, який завжди був культурною столицею, а останнім часом став справжньою «кінематографічною Меккою» України, компанія знімає кілька ключових сцен фільму. Зокрема, складну з технологічної точки зору сцену із велопробігом містом за участі усіх головних героїв.

Фото: Ілля Жулевич

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,