Цеглина на голову у центрі Львова: поліція відкрила провадження

Новини 06 Червня, 2019 75

Інцидент стався близько 19:28 на вул. Федорова, 1 / фото: wikiwand.com

Поліцейські розслідують обставини травмування неповнолітньої у Львові.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, В Галицький відділ поліції 5 червня близько восьмої вечора надійшло повідомлення про те, що на вулиці Федорова у Львові неповнолітня отримала травми голови.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що 16-річну львів’янку було травмовано внаслідок падіння цеглини з фасаду будинку. Дівчину доставили у лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомлялося, у  центрі Львова  5 червня частина фасаду будинку впала на голову неповнолітній дівчині-перехожій.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 5 червня, близько 19:28 год., на вул. Федорова, 1 у Львові, внаслідок падіння фрагменту фасаду будинку травмовано львів’янку 2003 року народження, яку у стані середнього ступеня важкості з діагнозом: “ЗЧМТ, струс головного мозку, забійна рана чола” госпіталізовано у лікарню.

 

Коментарі

Позначки: , , ,