Трускавецькі депутати готові їхати під стіни ВРУ, щоб не допустити реалізації «формули Штаймаєра»

Новини 06 Жовтня, 2019 146

Фото: "Джерела Трускавця"

Депутати Трускавця засудили реалізацію так званої «формули Штайнмайєра»

Услід за Львовом, Дрогобичем та іншими містами України обранці Трускавецької міської ради 4 жовтня зібралися на позачергову сесію, щоб висловити свою позицію щодо реалізації на теренах нашої держави так званої “Формули Штайнмайєра”.

Про це повідомляють «Джерела Трускавця».

– Ми депутати ТМР вважаємо, що анонсований 1 жовтня 2019 року Президентом України Володимиром Зеленським документ, підписаний учасниками тристоронньої контактної групи у Мінську, є прихованою здачею національних інтересів України, загрожує безпеці та територіальній цілісності нашої держави та говорить про капітуляцію України у російсько-українській війні, – йдеться в ухваленому документі.

Відтак депутати закликали Президента, Верховну Раду та Кабмін не допустити надання особливого статусу окупованим територіям, проводити вибори до місцевих рад тільки після повної деокупації зазначених територій, не розміняти інтереси держави на примарний мир.

У разі ігнорування цих вимог наступне сесійне засідання трускавецькі депутати мають намір провести у Києві на Майдані Незалежності або ж під стінами Верховної Ради України.

 

Коментарі

Позначки: , , ,