Трагічні «жнива» львівських доріг: за тиждень на Львівщині в ДТП загинуло 10 людей і більше півсотні травмованих

Новини 30 Липня, 2018 132

ДТП у Львівській області. Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

На дорогах Львівщини, за минулий тиждень, внаслідок ДТП загинуло 10 людей, 51 людина отримала травми.

Про це повідомив координатор громадської організації «Варті 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

«За минулий тиждень – з 23 липня по 30 липня – на території Львівської області зареєстровано 354 ДТП, з них 28 ДТП з потерпілими, в яких травмовано 51 особу та 10 осіб загинуло. «Шановні» водії, може варто схаменутися і задуматися коли сідаєте за кермо», – зазначив Зінкевич.

Як повідомлялося, 29 липня, внаслідок потрійного автозіткнення на Львівщині постраждало восьмеро осіб, з них троє дітей віком від півтора місяці до 17 років.

ДТП у Львівській області. Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 липня, близько 14.00,  у селі Ков’ярі, що поблизу Львова.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, 37-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, виїжджаючи на головну дорогу та не надавши переваги в русі, зіткнувся із автомобілем BMW, під керуванням 20-річного водія, після чого на зустрічній смузі зіткнувся із автомобілем Mercedes-Benz, за кермом якого перебував 30-річний чоловік.

Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеню важкості і доставлені в лікарню водій автомобіля Volkswagen Passat, а також його 34-річна дружина та дві доньки віком півтора місяці і 12 років.

Також, постраждали і доставлені в лікарню, водії автомобілів BMW та Mercedes-Benz і дві пасажирки BMW – 49-річна жінка та неповнолітня дівчина.

Всі потерпілі – мешканці Львівської області.

Як стало відомо з джерел у Міноборони,  керував автомобілем Volkswagen Passat, який, попередньо, і є винуватцем ДТП в якій постраждало восьмеро людей, військовослужбовець однієї з військових частин Львівщини. У цій ДТП, окрім водіїв та пасажирів інших легковиків, постраждав і сам військовослужбовець, і його дружина з двома малолітніми дітьми, які перебували в салоні іномарки.

Світлини з місць ДТП, які сталися минулого тижня у Львівській області. Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Коментарі

Позначки: , ,