Трагедія біля Львова: жінка стала свідком загибелі чоловіка і сина у вигрібній ямі

Новини 21 Червня, 2018 450

Фото ілюстративне. Джерело: Leopolis.news

У селищі біля Львова, на очах жінки загинули син та чоловік.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, трагедія сталася  20 червня, близько 22.05, на подвір‘ї приватного житлового будинку  на вул. Калнишевського у селищі Куликів Жовківського району.

Під час проведення робіт по очищенню каналізаційного колодязя на подвір’ї приватної оселі парами каналізаційних газів отримали смертельне отруєння двоє мешканців будинку: 54-річний чоловік та його 27-річний син.

Подія сталася практично на очах господині помешкання, яка викликала рятувальників і медиків, однак до їх приїзду чоловік та син померли.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, в Жовківське відділення поліції 20 червня надійшла інформація про те, що в селищі Куликів хлопець впав у каналізацію. Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, попередньо встановила, що близько 22.00 батько з сином, віком 53 та 27 років, на власному господарстві чистили вигрібну яму. Один з них випадково впав всередину, інший, намагаючись йому допомогти, також опинився в ямі. Обоє чоловіків померли внаслідок отруєння каналізаційними випарами.

Поліцейські встановлюють обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з приміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України.

 

 

Коментарі

Позначки: ,